Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoffersen på tredjeplass

Frustrert Kristoffersen etter at seieren glapp igjen

Marcel Hirscher er fortsatt tilsynelatende umulig å slå.

TREDJEPLASS: Henrik Kristoffersen kjørte en strålende andreomgang, men det var ikke nok til å slå Marcel Hirscher. Foto: Bildbyrån
TREDJEPLASS: Henrik Kristoffersen kjørte en strålende andreomgang, men det var ikke nok til å slå Marcel Hirscher. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Selv om han har havnet på pallen i nesten hvert eneste renn denne sesongen, har verdenscupseieren uteblitt for Henrik Kristoffersen. Den må han fortsatt vente på.

Torsdag så det igjen bra ut da han var på skuddhold foran andre omgang i slalåm i Zagreb, bare 59 hundredeler bak ledende Michael Matt.

Kristoffersen fortsatte den strålende kjøringen i andre omgang, og økte nedover i bakken - til tross for en liten feil på toppen. Men han kom allikevel først i mål, til omgangens beste tid - hele 68 hundredeler foran østerrikske Manuel Feller, som før ham også hadde kjørt helt strålende.

Men etter ham kom supermannen Marcel Hirscher. Hirscher er nært umulig å slå i slalåm. Til tross for at han også gjorde en liten feil øverst, feide han inn til en ledelse på 11 hundredeler.

TV-bildene viste en frustrert Kristoffersen. Det ble ikke seier denne gangen heller, til tross for at alt klaffet i andre omgang.

- Jeg var sint fordi jeg gjorde en feil i det flate partiet, sa Kristoffersen til nyhetsbyrået DPA, ifølge NTB.

Sist ned bakken kom altså Michael Matt. Han presset seg mellom Hirscher og Kristoffersen, fem små hundredeler bak Hirscher.

Seieren lar altså vente på seg for 23-åringen fra Rælingen.

PS! Det kommer nye muligheter for Kristoffersen gjennom hele januar. Allerede i helga venter slalåm og storslalåm i Adelboden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!