Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frustrert Lampard ber om forsterkninger

Chelsea-manager Frank Lampard kom med en sterk oppfordring til egen klubbledelse etter 2-1-seieren over Hull i FA-cupen lørdag.

NYE SPILLERE: Frank Lampard mener Chelsea er nødt til å ha inn forsterkninger før overgangsvinduet stenger. Foto: Darren Staples/Sportimage/NTB Scanpix
NYE SPILLERE: Frank Lampard mener Chelsea er nødt til å ha inn forsterkninger før overgangsvinduet stenger. Foto: Darren Staples/Sportimage/NTB Scanpix Vis mer

Lampard gikk langt i å signalisere at ledelsen på Stamford Bridge må gjøre midler tilgjengelig slik at spillerstallen kan forsterkes på nøkkelposisjoner før overgangsvinduet stenger.

Chelsea hadde ingen mulighet til å erstatte Eden Hazard da han gikk til Real Madrid i fjor sommer. London-klubben var ilagt overgangsnekt og måtte derfor finne erstattere i egne rekker.

Nå mener Lampard at det er tid for å ta grep.

- Alle vet at vi ble straffet slik at vi ikke kunne hente inn spillere, samtidig som vi mistet en av de største spillerne i vår historie, sa Chelsea-sjefen til BT Sport etter lørdagens kamp.

- Vi tapte terreng i fjor sommer, så nå må vi gjøre det (signere spillere) for å kunne være med å kjempe om topp fire, fortsatte han.

Chelsea-sjefen vil ha handling.

- Det er ingen bevegelse å snakke om nå. Pengene i dette er ikke min jobb, men jeg må være ærlig og snakke sant, sa Lampard.

Overgangsvinduet stenger 31. januar. Det betyr at klubbledelsen på Stamford Bridge har kort tid på å innfri managerens ønsker.