Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Frustrert Mourinho i tv-intervju:
- Det er et dumt spørsmål

Manchester United klarte bare 0-0 mot West Brom, til tross for at de styrte hele kampen.

IKKE FORNØYD: Jose Mourinho var ikke særlig fornøyd med spørsmålene han fikk fra BBC-reporteren etter å ha gått målløse av banen mot West Brom.
IKKE FORNØYD: Jose Mourinho var ikke særlig fornøyd med spørsmålene han fikk fra BBC-reporteren etter å ha gått målløse av banen mot West Brom. Vis mer

Manchester United - West Brom 0-0:

Jose Mourinho var alt annet enn fornøyd etter at Manchester United bare klarte 0-0 mot West Bromwich i lørdagens Premier League-oppgjør. «De røde djevlene» styrte hele kampen, og hadde all verdens sjanser til å komme ut fra kampen med tre poeng i lomma. Slik gikk det altså ikke.

I TV-intervjuet på BBC etter kampen, var Mourinho tydelig frustrert. Reporteren spurte om møtet med West Brom-trener Tony Pulis etter kampen, der Mourinho smilte, og om det var fordi lagene var jevnspilte:

- Jeg skjønner ikke hva du mener. Hva mener du med det? Synes du det? Synes du virkelig det? Synes du det er et spørsmål?

- Et dumt spørsmål

- Jeg spør fordi du smilte med Tony Pulis på slutten, var det en slags bekreftelse på... begynte reporteren.

- Jeg smilte fordi han er vennen min. Jeg kan smile hvis jeg taper, spiller uavgjort eller vinner. Men synes du kampen var slik du spør om? Jeg beklager, men det er et dumt spørsmål.

Mourinho påpeker at West Brom knapt var på mostanderens banehalvdel gjennom hele kampen.

- Og du forteller meg at kampen var jevnspilt? tordner United-manageren.

Lang skadeliste

Manchester United mangler fire stjernespillere i Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera, Juan Mata og Paul Pogba. Men de så tilsynelatende ikke ut til å slite stort uten firkløveret. Bortsett fra at de ikke klarte å score mål, da.

Jose Mourinhos United er for øvrig ubeseiret i ligaen siden oktober. De innehar femteplassen i ligaen, 16 poeng bak ledende Chelsea.