ALVORSPRAT: José Mourinho tok en alvorsprat med en ballgutt under Chelseas sjokktap mot Crystal Palace.

Chelsea-manageren fryktet spillerne hans kom til å konfrontere ballgutten i frustrasjon over at han brukte lang tid på å gi tilbake ballen under annenomgangen på Selhurst Park i går. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
ALVORSPRAT: José Mourinho tok en alvorsprat med en ballgutt under Chelseas sjokktap mot Crystal Palace. Chelsea-manageren fryktet spillerne hans kom til å konfrontere ballgutten i frustrasjon over at han brukte lang tid på å gi tilbake ballen under annenomgangen på Selhurst Park i går. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB ScanpixVis mer

Frustrert Mourinho konfronterte ballgutt som drøyet tiden

For å hindre Chelsea-forsvarer i å gjøre noe dumt.

José Mourinho tok en alvorsprat med en ballgutt under Chelseas sjokktap mot Crystal Palace.

Chelsea-manageren fryktet spillerne hans kom til å konfrontere ballgutten i frustrasjon over at han brukte lang tid på å gi tilbake ballen under annenomgangen på Selhurst Park lørdag.

Blåtrøyene lå under 0-1 etter et selvmål av John Terry i det 52. minutt. Ifølge Mourinho gikk han bort til ballgutten for å stoppe Chelsea-forsvarer Cesar Azpilicueta fra å gjøre noe dumt.

- Azpilicueta er en emosjonell fyr, og jeg var redd han kanskje kom til dytte gutten. Derfor gikk jeg bort dit, sa Mourinho etter tapet.

Portugiseren ville unngå en reprise fra forrige sesong, da Eden Hazard ble utestengt i tre kamper for å dytte en av Swanseas ballgutter.

- Barna er blitt lært til å gjøre dette (drøye tiden). Spillerne er dermed i faresonen for å dytte, slå eller sparke ballgutten. Måten Azpi reagerte på, siden ballgutten hele tiden drøyet med å gi tilbake ballen, gjorde at jeg stoppet ham. Samtidig fikk jeg muligheten til å snakke med gutten. Han var søt, sa Mourinho.

- Jeg fortalte ham at en dag vil en spiller dytte ham, om han fortsetter å drøye tiden. Jeg viste til situasjonen med Eden i fjor. Men det er ikke guttens feil, la Chelsea-manageren til.

Med lørdagens tap mener Mourinho at Chelsea ikke lenger er i stand til å vinne Premier League.

- Vi er blitt for avhengig av at andre resultater må gå vår vei.

(NTB)