Frustrert og lei King avbrøt landslagstreningen

Sliter med en gammel skade.

FRUSTERT OG LEI: Joshua King fikk kjenning med en gammel skade på dagens trening, men skal være klare til fredagens kamp.
Landslagssjef Per-Mathias Høgmo (t.v.) her i samtale med angriperen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FRUSTERT OG LEI: Joshua King fikk kjenning med en gammel skade på dagens trening, men skal være klare til fredagens kamp. Landslagssjef Per-Mathias Høgmo (t.v.) her i samtale med angriperen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Joshua King måtte avbryte onsdagens landslagstrening på grunn av en skade, men landslagslegen regner med at han blir klar til kampen mot Slovenia.

Omtrent halvveis i den halvannen time lange økten på Ullevaal stadion gikk spissen av banen, og han virket både frustrert og lei seg. Han satte seg på benken med hodet i hendene og ble trøstet av Magnus Wolff Eikrem. Så forsvant King inn i garderoben for behandling.

Landslagslege Thor Einar Andersen avdramatiserte og sa at det ikke dreier seg om en ny skade.

- Han har en belastningsskade som vi kjenner til fra før, og vi valgte å ta ham ut av treningen for ikke å ta noen sjanse. Han blir bra, sa Andersen til NTB etter treningen.

Det var midt under en formasjonsøkt på hel bane at King måtte gi seg. Blackburn-proffen var ikke blant førstevalgene, men spilte spiss på «skyggelaget».

(NTB)