Frustrert VIF-veteran trodde nesten ikke det han så: - Skremmende

- Vi har en lang vei å gå.

OPPGITT:  Kjetil Wæhler forlot Ullevaal stadion som en skuffet mann etter 0-1-tapet for Haugesund. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
OPPGITT: Kjetil Wæhler forlot Ullevaal stadion som en skuffet mann etter 0-1-tapet for Haugesund. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Vålerenga - Haugesund 0-1 (0-1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Publikum som hadde kommet til Ullevaal stadion - dessverre kunne det vært flere - var klare for fest. Det samme var Vålerenga-veteran Kjetil Wæhler (40). Men igjen gikk det skeis for Oslo-laget, og Haugesund vant 1-0 mandag kveld.

Etter kampen var det en frustrert Wæhler som forlot Ullevaal stadion. Én ting var det som skjedde på banen - Vålerenga ga fra seg trøkk og initiativ fra start. Sånt kan skje. Men det Wæhler knapt trodde var mulig, var det som skjedde før kampen foran 9164 tilskuere.

- Det var litt skremmende å oppleve det. Vi tapte kampen i første omgang, men kanskje tapte vi den allerede på forhånd. Jeg merket at det var dårlig trøkk på oppvarmingen. Dessverre tok vi med oss denne prestasjonen inn i kampen, påpeker han.

- Det var mange som ikke var til stede før kampen. De kom inn i matchen på feil fot. Kanskje ble det litt bedre i andre omgang. Men det var langt fra det spillet vi ønsker, sier Wæhler til Dagbladet.

Les kampreferat her

Uttrykte sin mening Han var blant dem som sa ettertrykkelig ifra i pausen, etter at Ibrahim Shuaibu hadde gitt Haugesund ledelsen i det 18. minutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer