Frustrerte etter tap mot naboen

Like før seriestart innrømmer Viking-trener Kjell Inge Olsen at laget hans ikke er i rute. I går tapte frustrerte vikinger mot 1.-divisjonslaget Bryne.

BRYNE (Dagbladet): Den hjemvendte midtstopperen Frode Hansen satte tonen like etter avspark, ved å sende en lissepasning til Bryne-spiss Espen Sola. Dermed lå Viking under etter 38 sekunder. Utover i kampen fikk Hansen flere muligheter til å gjøre det godt igjen, men headingene hans strøk like utenfor.

Tre store sjanser

- Jeg kunne avgjort denne kampen alene, med tre store sjanser som ikke gikk inn. I tillegg ga jeg dem et mål gratis. Dette er ikke godt nok, slår Hansen fast.

Vikings innspurt før sesongstart har vært alt annet enn overbevisende.

- Det er frustrerende. Men vi har tross alt skapt et tosifret antall sjanser i hver av de to siste kampene, så vi kan ikke bare grave oss ned heller, sier Frode Hansen.

Frustrende

Også Brynes andre mål var en gavepakke, denne gang fra den unge innbytteren Johan Lædre Bjørdal. Resten av kampen handlet, for Vikings del, mest om forspilte sjanser. Drøyt ti av dem.

- Det er veldig frustrerende når vi taper på en sånn måte, mot et sånt lag. Vi hadde sjanser nok, sier Viking-spiss Hannes Sigurdsson.

Trener Kjell Inge Olsen synes starten var det mest graverende i en kamp hvor han ikke gir en eneste av de mørkeblå godkjent.

Ikke i rute

- Hvordan ligger Viking an nå like før seriestart?

- Hadde du spurt meg etter seieren mot Sogndal fredag, ville jeg sagt at vi er i rute. I dag synes jeg ikke det. Dette laget minner lite om en medaljekandidat. Men vi må bare jobbe oss ut av det, sier Olsen.

OPPGITT: Frode Hansen og de andre vikingene forspilte flere gode sjanser i går, og tapte forsmedelig mot naboene en divisjon under.