Frustrerte fans skjelte ut Bale etter CL-exiten

Ikke fornøyd med waliserens prestasjoner.

(Dagbladet): Real Madrid-fansen måtte skuffet se på at Juventus og deres tidligere spiller Alvaro Morata tok seg videre til Champions League-finalen hvor Barcelona venter.

Tilhengerne har flere ganger denne sesongen valgt å la frustrasjonen i motgang gå ut over Gareth Bale, som ikke har prestert så godt som alle vet han kan denne sesongen. Kampen mot Juventus var intet unntak.

Som du kan se i videoen øverst i denne artikkelen hagler det med skjellsord mot waliseren når han kommer kjørende i bilen sin etter oppgjøret. Spanske gloser som «cabron» og «hijo de puta» viser tydelig hva deler av fansen syns om angriperens prestasjoner.

Bale ser ikke komfortabel ut når han kjører bort, og ser ut til å nesten kjøre på en politimann som dirigerer trafikken i samme slengen.

- Det har vært oppturer og nedturer, men personlig syns jeg at jeg har spilt bra, fortalte han Sky Sports tidligere denne sesongen.

Bale har også blitt slaktet av eksperter etter svake forestillinger denne sesongen.

- Jeg har kanskje ikke scoret på så mange muligheter som jeg hadde ønsket, men generelt sett har jeg spilt bra. Avslutningene er ikke så gode og det er noe jeg må jobbe med det neste året. Det som ikke tar livet av meg gjør meg sterkere. Jeg vil lære av denne sesongen og ta det med meg videre, sier Bale.

Bale har flere ganger blitt linket til Manchester United den siste tiden.