Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Fryktelig» keeperspill kostet Southampton to poeng

Spilte uavgjort for første gang på fem kamper.

SCORET: Gagbriel Agbonlahor feiret målet sitt med Carlos Sanchéz og Charles N'Zogbia, men måtte innse at seieren glapp da Clyne scoret snaut ti minutter før full tid. AP Photo/Rui Vieira
SCORET: Gagbriel Agbonlahor feiret målet sitt med Carlos Sanchéz og Charles N'Zogbia, men måtte innse at seieren glapp da Clyne scoret snaut ti minutter før full tid. AP Photo/Rui Vieira Vis mer

• Aston Villa - Southampton 1-1

(Dagbladet): Southampton er definitivt sesongens overraskelseslag i Premier League, men mot Aston Villa hjalp det ikke at de sto med fire strake seirer forut for oppgjøret.

En grov feilberegning av keeper Fraser Forster da Gabriel Agbonlahor var på vei gjennom etter 28 minutter, kostet nemlig topplaget to poeng i tetstriden.

- Fryktelig keeperspill av Forster. Han ruser ut, men mislykkes med å nå ballen før Agbonlahor som fortsatte og scoret, skrev den kjente engelske fotballkommentatoren Henry Winter på Twitter like etterpå.

Tam affære Målet var det første av totalt to i det som var et relativt kjedelig oppgjør. For selv om Southampton slet med å skape mange og store sjanser, fikk høyre back Nathaniel Clyne nettkjenning snaut ti minutter før full tid.

Det skjedde etter et flott kombinasjonsspill på gjestenes venstreside, hvor back-kollega Ryan Bertrand til slutt fikk lagt et flatt innlegg inn i 16-meteren.


Der kom Clyne på løp og styrte ballen kontant forbi Brad Guzan med innsiden av foten.

Resultatløs jakt De siste minuttene forsøkte bortelaget å skru opp tempoet i jakten på seiersmålet. Etter 93 spilte minutter, måtte Ronald Koeman og hans gutter imidlertid avfinne seg med ett poeng etter en heller sløv dag på jobben.

- Sånn som dette ble, er det to tapte poeng for Southampton. Aston Villa forsvarte seg ekstremt bra. Mens Southampton var det førende laget, burde de klart å skape mer, sier Erik Nevland i TV 2s Premier League-studio.

Det er likevel ikke grunn til å deppe for mye av den grunn. Laget ligger fremdeles på 2. plass, seks poeng bak Chelsea og to poeng foran Manchester City på tredje.

FEILVURDERTE: Fraser Forster tok sjansen på å nå ballen før Agbonlahor, men ble i stedet stående skuffet igjen da han konsterte at han feilvurderte situasjonen. REUTERS/Darren Staples
FEILVURDERTE: Fraser Forster tok sjansen på å nå ballen før Agbonlahor, men ble i stedet stående skuffet igjen da han konsterte at han feilvurderte situasjonen. REUTERS/Darren Staples Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling