- Fryktelig svakt og uprofesjonelt

Rekdal irritert etter at Aalesund rotet bort ledelsen to ganger mot Sandefjord.

KOM TILBAKE: Sandefjord kom tilbake to ganger, og tok med det sitt første poeng i Tippeligaen siden 1. august. Foto: Scanpix
KOM TILBAKE: Sandefjord kom tilbake to ganger, og tok med det sitt første poeng i Tippeligaen siden 1. august. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): • Aalesund - Sandefjord 2-2

Sandefjord tok sitt første poeng siden 1. august borte mot Aalesund.

Hjemmelaget tok ledelsen to ganger, men et frispark av midtstopper Alexander Gabrielsen like før slutt sørget for nedrykksklare Sandefjord.

Kjetil Rekdal var svært irritert etter kampslutt.

- Det er fryktelig svakt av oss. Det er veldig uprofesjonelt. 2. omgangen er så dårlig at du tror ikke det du ser. Enkelte spillere gjør den klassiske feilen at de har alt for høye tanker om seg selv. Slikt blir man straffet for, sa Rekdal til TV2 etter kampen.

- Når enkelte løper rundt utpå der med tanker om at de vil være et helt annet sted enn i Aalesund, så går det så det sånn.

- Lover godt for fremtiden Lang mer fornøyd var Patrick Walker.

- Vi gjør en bra kamp. Vi hadde en bra taktikk, og alt fungerte veldig bra. Det var et kanontreff av midtstopperen der. Vi skapte mye, og keeperen deres gjorde mange gode redninger, oppsumerte Patrick Walker etter kampen

- Det var lenge siden vi tok poeng, og det er enorm erfaring for våre unge gutter. Lagmoralen er sterk, og det er kult for laget å ta poeng. Det lover bra for fremtiden, sier Sandefjord-treneren.

Klasseangrep Aalesund tok ledelsen etter tyve minutter når Tor Hogne Aarøy vendte opp utenfor 16-meteren og sendte lærkula til Johan Arneng som var på full fart inn i feltet.

Avslutningen var upåklagelig, hard og presis mot det lengste hjørnet. 1-0 til Aalesund.

ÅPNET BRA: Aalesund tok ledelsen to ganger, men rotet det vekk i sluttminuttene. Foto: Scanpix
ÅPNET BRA: Aalesund tok ledelsen to ganger, men rotet det vekk i sluttminuttene. Foto: Scanpix Vis mer

Etter sidebyttet slo Sandefjord tilbake. Først var Dimitriadis nære ved å utligne med et hardt skudd fra distanse, men en god Anders Lindegaard reddet glimrende.

Like etterpå var Sandefjord frempå igjen. Og denne gangen kunne Lindegaard lite gjøre.

Erik Lamøys overraskende skudd fra like utenfor 16-meteren snek seg helt opp i vinkelen, utagbart for dansken.

Men hjemmelaget slo øyeblikkelig tilbake.

Beckham-frispark Daniel Arnefjord skrudde ballen i lengste fra hjørnet av feltet, og Joachim Heier så hjelpesløst på i det ballen landet i nettet.

Det så ut til å gå mot tre hjemmepoeng, men to minutter før slutt lagde Jonathan Tollås Nation et tåpelig frispark. Det ekspederte Alexander Gabrielsen over muren og i mål.

Aalesund klarte ikke slå tilbake, og det endte uavgjort på Color Line Stadion.