Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Fryktelig tungt»

Det ble en ny tung dag på jobben for Brann-spillerne i går. Bodø/Glimt kjempet seg fram til enda en seier og kan glede seg til toppoppgjør mot Rosenborg.

BERGEN (Dagbladet): - Vi må bare jobbe videre med det vi har tro på. Denne gangen var vi uheldige med et tidlig mål rett i fleisen. Da vi var som best på banen, kom Bodø/Glimts andre mål. Det er deprimerende. Noen har uhell, men sånt skjer i fotball. Vi har ikke gitt opp, sier Brann-kaptein Roy Wassberg.

- Det var fryktelig tungt å få det første målet imot. Forskjellen på denne kampen og seieren vi fikk mot Odd Grenland sist vi spilte hjemme, ble helt åpenbar. Da scoret vi tidlig og fikk tre mål, sier Joachim Walltin.

Han kan komme til å skifte klubb i løpet av sesongen, ettersom han har fått et kontraktsforslag som han mener ikke holder mål.

- Jeg har gitt beskjed om at jeg kan komme til å skifte klubb. Det måtte jeg gjøre nå slik at jeg ikke står uten klubb etter sesongen, men jeg ønsker å bli i Brann. Kanskje kan det ordne seg, sier Walltin.

Mens Brann sliter, kan Bodø/Glimt glede seg over at de er et topplag, i motsetning til de fleste tips før sesongstart.

- Spillerne har løftet seg siden i fjor. Vi har fått god flyt i laget og alle lagdeler kjemper godt. Nå gleder vi oss til neste hjemmekamp. Drømmen har lenge vært å få et toppoppgjør i Bodø, mot Rosenborg. Jeg gleder meg til stor stemning, sier Runar Berg.

Trener Øystein Gåre smilte bredt etter kampen og kunne ikke gi nok ros til spillerne sine.

- Vi kommer i alle fall ikke til å rykke ned. Det har jeg heller ikke trodd noen gang. Vinnerviljen er svært sterk i dette laget. Derfor vant vi også mot Brann, sier Gåre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media