Frykten er Terryble

Engelske journalister flokker seg rundt Thierry Henry og minnes sist gang han rundlurte Jamie Carragher på Anfield. Frykten er Terryble for at det skal skje igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CASCAIS (Dagbladet): For Liverpools sideback Jamie Carragher er nemlig spilleren som dyttes inn i det engelske midtforsvaret ved siden av Arenals Sol Campbell hvis Chelsea-kaptein John Terry ikke rekker åpningskampen mot Frankrike søndag kveld. Og Carragher ble - som du ser på bildet - herjet med til de milde grader sist han skulle stoppe Henry.

Det sto 1-1 mellom Liverpool- Arsenal på Anfield da Thierry Henry bestemte seg for å gjøre det han kan best - utfordre forsvarsspillere langs bakken.

I et ustoppelig humør fant han Jamie Carragher foran seg. Han gikk på den første finta medsøkke og snøre og hadde balanse som en full mann da Henry cruiset igjennom.

Og scoret.

Terry holdt nullen

Arsenal og Chelsea møttes fire ganger i sesongen som akkurat er avsluttet. Thierry Henry scoret bare ett mål i løpet av disse kampene. Og det var kvelden John Terry ikke spilte for Chelsea.

Det er slike fakta som får engelskmennene til å skjelve litt i forsvarsbuksene.

I går ble Jamie Carragher - om så er at han hadde fortrengt det - minnet på det som skjedde på Anfield. Alt mens John Terry deltok på sin første trening her i Portugal. Men likevel er det ingen som regner med at Chelsea-stopperens navn finnes på det arket England-trener Sven-Göran Eriksson slipper til offentligheten klokka 19.30 søndag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer