Frykter alt ryker

Arsenal-sjefen er redd laget også mister ligagullet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kampen minutt for minutt: Arsenal - Chelsea 1-2

(Dagbladet.no): For fem dager siden styrte Arsenal mot en trippelsesong, med Champions League-, FA-cup- og ligaseirer. I dag står laget igjen med ligahåpet.

Der blir serielederen jaget av Chelsea, fire poeng bak med én kamp mer spilt. Og i løpet av påsken møter Arsenal både Liverpool og Newcastle.

Henry ute i påskekampene

Uten en hamstringskadd Thierry Henry. Ikke rart Arsene Wenger er bekymret, og åpner for at klubben endre sesongen uten noe trofé.

- Det er mulig, i og med at vi langt fra har vunnet ligaen. Vi har en stor helg foran oss, sier Wenger til Sky Sports.

Franskmannen innrømmer at han har en stor jobb med humøret på Highbury.

- På denne tida av sesongen er dette er stort lag. Det blir vanskelig å få spillerne opp igjen. Det blir en voldsom prøve på vår mentale styrke, sier Wenger.

- Å vinne ligaen er fantasisk. Men det er langt fra gjort. Den verste delen er fortsatt foran oss.

Brutal fotball

- Chelsea er på vei opp, mens vi er litt på vei ned. Vi har møttes på veien. Hele laget virket slitent. Vi må nå overleve helga. Fotballen er brutal, sier Wenger.

Ikke slik for Claudio Raineri, som gråt åpenlyst av glede da laget hans sikret en semifinale mot Monaco på Highbury i går kveld.

Med rubelmilliardær Roman Abramovitsj i skyggene, har jobben hans vært truet helt siden i fjor sommer. Derfor går han under tilnavnet «Dead man walking».

- Det blir vanskelig å drepe meg nå. Jeg fortsetter å gå. Jeg står ikke stille. Jeg hadde 30 sekunder med delirisk glede da det andre målet gikk inn. Vi kan vinne Champions League nå. Hvorfor ikke? spør italieneren i dagens Daily Mirror.

Som ikke nøyer seg med det.

- Jeg tror fortsatt vi kan forvandle hele sesongen, og vi vil ta igjen Arsenal i ligaen.

SKADD:</B> Thierry Henry gikk av banen med en lårskade i går kveld. Han er ute i ei uke - minst.
SEIERSMÅLET:</B> Her setter Wayne Bridge inn 2-1 og sikrer semifinaleplass. Nå satser Chelsea på dobbeltseier - i Europa og engelsk liga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer