Frykter alvorlig kneskade for Myhre

Falt i Østerrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lars Myhre kan ha pådratt seg en alvorlig kneskade etter at han falt og kjørte ut i storslalåmrennet i verdenscupen lørdag.

- Lars er på vei til sykehuset i Klagenfurt. Jeg vet ikke så mye mer om skaden han kan ha pådratt seg, men jeg frykter det kan være alvorlig. Han pådro seg en kneskade i fallet, sa landslagssjef Marius Arnesen til NTB etter storslalåmrennet i Bad Kleinkirchheim lørdag.

Det er ikke mer enn snaue 14 dager siden Aksel Lund Svindal falt og skadet seg stygt og alvorlig i utfortraseen i Beaver Creek, der Lars Myhre for en drøy uke siden klarte en flott femteplass i kombinasjonen.

Svindal er ute for store deler av sesongen, og nå kan verdenscuplaget i alpint miste enda en løper.

Dersom Myhre virkelig har pådratt seg en alvorlig kneskade kan sesongen være over for hans del, men hvor alvorlig det er blir først klart etter en MR-undersøkelse av kneet senere lørdag ettermiddag.

Karlsen best

Truls Ove Karlsen kjørte inn til 15.-plassen og ble best av de to norske som klarte å gjennomføre lørdagens renn. Han ble slått av vinneren Massimiliano Blardone fra Italia med 1,91 sekund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer