Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter at sesongen er over

Den svenske langrennsprofilen Stina Nilsson brøt Tour de Ski med tretthetsbrudd i et ribbein. Nå frykter hun at hele sesongen er over.

Mandatory Credit: Photo by Sportida/SIPA/Shutterstock (10512251c)
Stina Nilsson (SWE) after the ladies team sprint race
FIS Cross Country World Cup Competition, Planica, Ladies team sprint, Slovenia - 22 Dec 2019
Mandatory Credit: Photo by Sportida/SIPA/Shutterstock (10512251c) Stina Nilsson (SWE) after the ladies team sprint race FIS Cross Country World Cup Competition, Planica, Ladies team sprint, Slovenia - 22 Dec 2019 Vis mer

- Alt kommer an på hvordan jeg bruker de neste ukene, sier hun til TV4s Nyhetsmorgon.

- Jeg kommer til å fortsette å gjøre det jeg kan for å lege skaden, så får det ta den tid det tar, sa hun ifølge SVT under den svenske idrettsgallaen mandag.

Det ble først meldt at Nilsson ville være ute i minst seks uker, men hele sesongen står altså i fare. Nilsson brøt Tour de Ski etter første etappe i Lenzerheide. Røntgenbilder viste tretthetsbrudd i et ribbein.

Nilsson ble også satt tilbake noen uker på sensommeren som følge av en ribbeinsbrist.

- Denne skaden er en konsekvens av at jeg har trent veldig hardt i sommer og høst, samtidig som jeg ikke har lyttet til kroppens smertesignaler, har hun tidligere sagt i en pressemelding.