-  Frykter bare Gud

Chelseas manager Jose Mourinho frykter ikke Manchester United. Han har respekt for motstanderlagene, men hans eneste frykt er herren i himmelen.

Chelseas manager sikker på mer suksess I ENGLAND

Anders W.

Hagen

LONDON (Dagbladet): Etter å ha dominert Premier League i et tiår ser United ut til å være på nedtur. Med bare fire poeng på fire kamper ligger de langt etter topplagene Chelsea og Arsenal.

Chelsea står med full pott, fire seire og tolv poeng etter fire kamper. I dag møter de Aston Villa borte, og manager Jose Mourinho er en av dem som har mistet frykten for laget fra Manchester.

-  Jeg respekterer United, men jeg frykter dem ikke. Det eneste jeg frykter er Gud, helse og ulykkelighet, for det kan jeg ikke kontrollere, sier den snurrige portugiseren.

Store problemer

Manchester Uniteds kaptein Roy Keane innrømmer at laget ikke lenger er fryktet av motstanderne etter en laber sesongstart.

-  Se på Arsenal, og til en viss grad Chelsea. De har den mentaliteten som gjør at det ser ut som de ikke vil la seg slå. Lag som spiller mot oss, tror de har en sjanse til å slå oss nå. Fansen vår er ikke sikker lenger. Jeg hørte noen før kampen mot Norwich, og de var i tvil. For ikke lenge siden ville de ha vært sikre på seier. Det er en stor utfordring å komme tilbake, sier Roy Keane til engelske aviser.

United har store skadeproblemer, men litt om litt kommer stjernene tibake. Keane er ventet å seriedebutere mot Bolton i dag, og kanskje vil også Ruud van Nistelrooy være spilleklar, men sannsynligvis bare på benken.

Gary Neville, Louis Saha og John O'Shea ble alle skadet under landskampene den siste uka. Nyinnkjøpte Wayne Rooney er ikke klar før tidligst om tre uker. Quinton Fortune og Wes Brown er skadet, og Rio Ferdinand er utestengt i 11 dager til.

Trolig vil argentineren Gabriel Heinze debutere mot Bolton og fylle tomrommet etter Neville. Argentineren har spilt landslagsfotball i månedsvis, og har først denne uka sluttet seg til United.

-  Vi har store problemer, sier Ferguson til Soccernet.

Tviler

Sam Allardyce, som trener motstanderen, formlaget Bolton, er også tvilende på om United har det som skal til for å være et topplag.

-  Hvor mange kamper kommer Arsenal til å tape? De må tape tre for at United skal gå forbi, og de har ikke tapt på over en sesong. Det er en vanskelig oppgave for United, sier Allardyce, som fikk tilbud om managerjobben i Newcastle.

SUKSESSRIKE: Chelsea har startet sesongen glimrende med full pott så langt, og ser ut til å ta over dominansen i Premier League sammen med Arsenal.