Frykter det verste

Fotballekspert Robbie Fowler (48) frykter at Inter vil oppføre seg som Roma i Champions League-finalen mot Manchester City: - Jeg har aldri sett noe liknende. Det var ikke fotball, sier han om José Mourinho og co.

TELLER NED: Erling Braut Haaland og Manchester City. Foto: NTB
TELLER NED: Erling Braut Haaland og Manchester City. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Lørdag spilles Champions League-finalen mellom Manchester City og Inter.

Det skjer i Istanbul - ti dager etter Europa League-finalen som rystet mange. José Mourinho og Roma oppførte seg som en gjeng med bøller mot Sevilla.

Det toppet seg etter tapet. En illsint Mourinho var som en gjedde i sivet rundt dommer Anthony Taylor.

- Du er en jævla skam, tordnet portugiseren, som mente dommeravgjørelser gikk imot Roma.

Inter er et nytt italiensk lag som skal i aksjon i en finale. Tidligere Liverpool-spiller Robbie Fowler - som skriver for Sunday Mirror - frykter det verste:

- Du vet hva Inter tenker om hva som er deres beste mulighet for å slå Pep Guardiolas lag i Champions League-finalen. Det er å forstyrre på samme måte som Roma gjorde: Stoppe spillet, stoppe Citys flyt og hindre at det blir spilt fotball, skriver Fowler i sin faste spalte søndag.

Roma har gjort seg beryktet for kontroversiell oppførsel på sidelinja. Mot Sevilla fløy trenere og assistenter opp fra benken i tur og orden og protesterte på avgjørelser.

De bidro til et «mayhem» i Budapest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer