Frykter dommerne

Raymond Kvisvik frykter at en kontroversiell dommeravgjørelse kan avgjøre nedrykksstriden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det er vanskelig å være dommer, det kan fort skje at hele nedrykksgreia blir avgjort av en kontroversiell dommeravgjørelse.

-  Jeg håper de som skal dømme i serieavslutningen holder hodet kaldt, og i hvert fall får med seg det alle andre ser, sier Raymond Kvisvik.

Begge klubber

Nå forbereder han seg til tre timers fotballdramatikk i Fredrikstad-drakta.

-  Hvem vi møter i de siste kampene, spiller ingen rolle. Alle slår alle uansett. Det er bingo hvem som går ned. Forskjellen på LSK og oss er at de har igjen tre cupfinaler. Vi har to, sier Kvisvik.

Ny storhetstid

-  I tillegg at Fredrikstad holder seg og Moss rykker opp, regner jeg med at Sparta går opp i 1. divisjon. Samtidig håper jeg Sandefjord blir å finne i neste års Tippeliga. Tor Thodesen er nemlig en av favoritt-trenerne mine fra tida i Brann. Han er en coming-man som topptrener, sier Kvisvik.

I BUNNSTRIDEN: Raymond Kvisvik håper at dommerne ikke er med på å avgjøre nedrykksdramaet ved feil i innspurten av Tippeligaen. Foto: John T. Pedersen
I BUNNSTRIDEN: Raymond Kvisvik håper at dommerne ikke er med på å avgjøre nedrykksdramaet ved feil i innspurten av Tippeligaen. Foto: John T. Pedersen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer