Frykter fansen koker over

Hvis Brann taper mot Sandefjord og rykker ned, kan det bli hett i Bergens gater i morgen kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Lederen i Brann Supporter Team, Silje Nordtveit (20), advarer nå Sandefjord-fans og -sympatisører mot de sterke følelsene som vil utspille seg i Bergen etter et eventuelt Brann-nedrykk:

- Jeg håper jo selvfølgelig at det ikke blir det, men jeg innser at det kan bli bråk. Det kan rett og slett bli et helvete hvis Brann skulle rykke ned, sier Nordtveit til Dagbladet.

Mareritt-sesong

Hun og resten av tusenvis av ihuga Brann-supportere har lidd seg gjennom en marerittsesong. Allerede før lørdagens første kvalifiseringskamp lørdag var tilhengernes tålmodighet til spillere og trenerapparat på bristepunktet. Lagets begredelige prestasjon i Sandefjord gjorde ikke frustrasjonen mindre blant fotballfrelste bergensere som hadde forventet slakt av Tom Nordlies menn.

Stemningen foran morgendagens skjebnekamp er til å ta og føle på i Bergen. Og i morgen ventes det mellom 15000 og 20000 publikummere til leve-eller-dø-kampen på Brann Stadion.

- Det har vært en veldig frustrende sesong og det er en veldig nervøs stemning blant supporterne nå. Jeg gruer meg til kampen, forteller Nordtveit, som er leder for i overkant av 1900 organiserte Brann-supportere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer