Frykter fansen

Supporterne vet godt hvilke spillere det dreier seg om, og politi og klubbledelse frykter hva de kan komme til å rope fra tribunene.

 • Skjelte ut spillerne i 20 minutter

  Politiet og Premier League-klubber er redd for hva som vil bli ropt til voldtektsanklagede spillere. Media er kneblet av frykt for juridiske følger, og har ikke offentilggjort navn på verken spillere eller klubber som er involvert i den påståtte voldtektsaken.

  Ryktene om hvem det dreier seg om har likevel spredd seg som ild på en tørr gressbane. Via internett og snakket fansen imellom, er det ingen tvil om at både involverte klubber og ikke minst rivalene har skaffet seg oversikt over hvem anklagene peker mot.

  Spillernes advokater har truet med søksmål mot privatpersoner for påstander via e-post og nettsteder. Nå møter de en helt ny utfordring: Ropene fra tribunene under helgas runde i Premier League.

  TV-stasjoner og radiokanaler kan også stå i fare for å bli saksøkt om de fanger opp og kringkaster tribunerop om navngitte spillere, skriver det engelske nyhetsbyrået Press Association.

  Den sentrale klubbens ledere skal også frykte hets fra motstanderens fans som kan påvirke spillernes innsats på banen.

  En supporter knyttet til klubben tror ikke fansen vil vende seg mot sine egne:

  - Jeg tror stemningen blant våre supportere vil være god, og at de vil støtte klubben, sier han til PA.

  Daily Mirror forteller i dag at styreformannen i den sentrale klubben holdt en 20 minutter lang tordentale for spillerne mandag.

  En engelsk landslagsspiller som har vært knyttet til saken, har sikret seg alibi fra en jente han delte sengetøy med hele natta da voldtekten skal ha funnet sted, skriver The Sun.

TØFF TONE:</B> Engelske fotballsupportere er ikke nådige mot spillere de mener fortjener en smekk.