Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter folk putter dop i drikkeflaskene

- Tør nesten ikke legge fra meg drikkebeltet.

Marit Bjørgen og resten av de norske langrennsstjernene er redde for at noen skal putte ulovlige stoffer i det de drikker.

Bjørgen og co. frykter at noen er ute etter å felle dem med ufine midler.

- Jeg tør nesten ikke å legge fra meg drikkebeltet når jeg er ute og konkurrerer i verdenscupen, sier Bjørgen til NRK.

Også Jens Arne Svartedal er ekstra på vakt.

- Du vet aldri hva som kan skje. Jeg vil nødig komme opp i den situasjonen hvor jeg må bortforklare noen dopingprøver som jeg vet jeg ikke har drevet med, sier østfoldingen.

At noe skal skje når startskuddet for verdenscupen går på Beitostølen kommende helg er ikke Bjørgen redd for. Det er verre utenlands.

- De tok blodtester og vi skrev under, men vi ble ikke bedt om legitimasjon. Vi kunne ha skrevet noen andres navn og det er skremmende, sier Bjørgen om en episode i Italia i høst.

(NTB)

TAR INGEN SJANSER: Marit Bjørgen frykter at noen skal sabotere for henne og passer derfor godt på utstyret sitt. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
TAR INGEN SJANSER: Marit Bjørgen frykter at noen skal sabotere for henne og passer derfor godt på utstyret sitt. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
STOLER IKKE PÅ FREMMEDE: - Du vet aldri hva som kan skje, sier Jens Arne Svartedal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling