Frykter for barnas sikkerhet

David Beckham vurderer framtida i Real.

(Dagbladet.no). Før overgangen til Real Madrid trodde David Beckham at britiske tablodier var de verste i verden.

Nå har imidlertid superstjernen fått merke hva de spanske paparazziene er i stand til.Og det har gjort ham sjokkert, ifølge The Guardian.

- Jeg elsker Real Madrid, jeg elsker Spania og fansen er fantastisk.

Men:

- Det har skjedd et par ting i det siste som har fått meg til å tenke litt, sier Beckham.

Spesielt ille var en hendelse der 6-åringen Brooklyn måtte gå alene til fotballskolen han går på, fordi David jobbet og Victoria måtte ta seg av den nyfødte yngstesønnen Cruz.

- Plutselig dukket denne paparazzien opp, som plaget Brooklyn og jaget ham inn på skolen. Det er en seks år gammel gutt vi snakker om! Brooklyn ble redd, og for meg er dette å gå langt over grensen.

Og hendelsen er på langt nær den eneste.

- En annen helg var Romeo på skolen, og paparazziene la seg utenfor og tok bilder av ham mens han lekte med de andre barna. Igjen: Dette er å gå over grensen, sier en fortvilet Beckham.

Han fortalte om sin bekymring foran et fulltallig pressekorps på landslagets pressekonferanse i går. En reporter ville vite om de spanske paparazziene gjør en retur til England mer trolig.

- Å bøye seg for disse folka er det samme som å la dem vinne. Men når man går så langt over grensen, som i tilfellene med sønnene mine, vet jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre, sier han.

VIL VÆRE I FRED: David Beckham vil ha bedre beskyttelse for barna. Her sammen med to av dem - Brooklyn (t.h.) og Romeo.