Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter for Johns rykte

Carew risikerer trøbbel som følge av alle spekulasjonene om klubbskifte.

John Carew risikerer trøbbel i Besiktas som følge av alle spekulasjonene om klubbskifte. Tirsdag kveld fikk agent Per A. Flod avkreftet at Barcelona om kjøp.

Spekulasjonene om en Carew-overgang til Barcelona har rast i spansk og tyrkisk presse siden før jul. Norsk presse har gjengitt det meste. Seint tirsdag kveld var Flod for første gang i kontakt med Barcelona.

-  Det var en god samtale. Men Barcelona har ikke engang bestemt seg for om de skal kjøpe en ny spiss. Om de beslutter å kjøpe, er John en av mange de har snakket om. Men det er bare oppspinn at Barcelona har forhandlet med Besiktas. Derfor går jeg ut fra at Barcelona-president Laporta er gjengitt uriktig i Marca, sier Flod til Dagbladet.

Tirsdag ble Laporta gjengitt på at Barcelona forhandler om Carew i den spanske sportsavisa.

-  Negativt for John

For Carew, Flod og Besiktas-ledelsen har de gjentatte skriveriene utviklet seg til noe som går utover Carews troverdighet og posisjon i klubben. I går snakket Flod med Besiktas-ledelsen:

-  Det blir anspent og negativt for John både i klubben og overfor publikum når han hele tida settes i forbindelse med nye klubber. Det kan virke som han begynner å lete etter en ny klubb så snart han har skrevet under. Men det stemmer ikke. Det eneste John vil, er å gjøre jobben sin, score mål og få betalt, sier Flod.

Klubbledelsen ser også problemet, og har ifølge Flod bestemt seg for å legge ut en redegjørelse om Carew-spekulasjonene på klubbens hjemmeside.

Blåøyd presse

Ikke slik at Carew kommer til å avslutte karrieren sin i Besiktas. Det gjør han neppe - om scoringene begynner å rulle inn. Men Flod opplever det frustrerende å hele tida måtte svare på spørsmål om rykter som slett ikke har rot i virkeligheten.

-  Det forundrer meg stadig at hver minste lille ting, blir slått opp som en kjempesannhet, sier Flod.

NEGATIVT: - Det blir anspent og negativt for John både i klubben og overfor publikum når han hele tida settes i forbindelse med nye klubber, sier Carew agent Per A. Flod.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media