- Frykter for Larviks framtid

Gjekstad: - Mange kjemper for å redde klubben nå.

ALVORLIG SITUASJON: Sportslig er Larvik håndballklubb i europatoppen, men økonomisk er det full krise for tida. Klubben må skaffe femm millioner kroner innen en måned, ellers kan det ende i konkurs. Trener Ole Gustav Gjelkstad frykter for klubbens framtid. Foto: Trond Reidar Teigen
ALVORLIG SITUASJON: Sportslig er Larvik håndballklubb i europatoppen, men økonomisk er det full krise for tida. Klubben må skaffe femm millioner kroner innen en måned, ellers kan det ende i konkurs. Trener Ole Gustav Gjelkstad frykter for klubbens framtid. Foto: Trond Reidar Teigen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en drøy uke med konkursspøkelset hengende over seg gikk Larvik bort og slo Györ, de to siste års vinner av Champions League, på bortebane i nettopp den europeiske klubbturneringen.

Sportslig snakker vi altså om et norsk lag som vant Champions League i 2010/11, var tapende finalist i 2012/13 - og som langt på vei er klare for kvartfinale i årets turnering.

Ergo en europeisk toppklubb.

Lite moro med lekeland Økonomisk har de derimot ikke holdt toppklasse de siste årene.

Budsjettet på sport har for så vidt var innenfor rammene, men en mangemillionerssprekk på et lekeland - og for dårlig uttelling på markedssiden har sendt klubben i stor fart mot stupet.

Så stor fart at trener Ole Gustav Gjekstad ikke utelukker at dette kan ende riktig ille.

- Jeg frykter for klubbens framtid. Klart jeg gjør det, når situasjonen er så prekær, sier han til Dagbladet.

Mangler fem mill. Larvik må få på plass en fem millioner kroner i løpet av den neste måneden for å sikre en forsvarlig drift videre.

Gjekstad, som for et par uker siden meldte at han gir seg som Larvik-trener etter årets sesong - sier til Dagbladet at han ikke ble sjokkert over at tilstanden var så dårlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.