Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter Gazza vil dø

Terapeuten som reddet Paul Merson fra alkohol og narkotika tror at Paul Gascoigne kommer til å dø ung.

Ifølge kilder skal Middlesbroughs stjernespiller ha tatt inn på en avvenningsklinikk for rusmisbrukere etter en ukes alvorlig rangel i Irland.

- Mønsteret i Gascoignes liv, som jeg har forstått det, er skremmende, sier Steve Jacobs.

Han er rådgiver for rusmisbrukere og hjalp også Arsenals landslagsspiller Tony Adams på rett kjøl. For Gascoigne ser Jacobs tre alternative utganger hvis han fortsetter kjøret.

- Han ender opp i slummen, i fengsel eller så dør han. Innerst inne frykter jeg at jeg en dag vil åpne en avis og lese at Paul Gascoigne har begått selvmord.

- Hvis han ikke endrer seg, er jeg sikker på at han ikke kommer til å feire 40-årsdagen sin, sier Jacobs.

Ville hjelpe

Han fortalte også at både Merson og Adams har tilbudt seg å hjelpe Gascoigne, uten hell.

- Noe av det mest skremmende med Gascoignes situasjon er at han ikke innser at han har et problem. Ingen i verden kan hjelpe deg før du innrømmer at du er rusmisbruker, sier Steve Jacobs.

  • Gazzas manager Mel Stein vil ikke kommentere ryktene om at fotballspilleren har tatt inn på en avvenningsklinikk. Men han la til:

- Det er Pauls sak, og eventuelle problemer vil han løse på sin egen måte.

Forsvares

Nylig skal Gascoigne ha gått på fylla i fire dager i Dublin. Der skal han ha falt og kuttet seg i ansiktet. Middlesbrough-manager Bryan Robson tar Gazza i forsvar og ønsker å hjelpe ham.

- Gazza har et problem som har bygd seg opp over flere år. Vi skal prøve å hjelpe gutten, i motsetning til alle de som forsøker å ødelegge ham, sier Robson.

  • Marchwood Priory Hospital (en klinikk nær Southampton) som behandlet Merson i 1994, sier at Gascoigne ikke har fått behandling der. En talskvinne viser imidlertid til at de ville komme med en uttalelse i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling