Frykter ikke Flo

Steffen Iversen, Morten Berre og Bernt Hulsker lover Tore André Flo knallhard kamp om spissplassen.

Bernt Hulsker har fått tillit fra start de to siste kampene, og frykter ikke å bli satt ut igjen etter at Flo er på plass.

-  Det blir knallhard kamp om plassene, ingen tvil om det. Men konkurranse har vi bare godt av. Jeg kan spille flere roller, og ikke bare midtspiss, sier Hulsker. Han er ikke i tvil om Flos kvaliteter som spiller.

-  Tore André har vært ute i Europa i mange år, og har erfaring som vi har veldig god bruk for, sier Hulsker.

Også VIF-debutant Magne Hoseth er glad for å få stryningen på laget.

-  Tore André Flo er en meget god spiller. Jeg gleder meg til å spille med ham, sier romsdalingen.

-  Jeg er kjempefornøyd. Vi har fått en av Norges beste spisser, sier Tippeligaens toppscorer Morten Berre. Han er overbevist om at Tore André Flo vil løfte Vålerenga og er ikke redd for å bli satt ut av laget.

Mindre på resten

-  Det er klart at med Hoseth og Flo på laget blir det mindre spilletid på andre, men med kampprogrammet vi har i høst er ikke det noe problem, mener Berre.

UREDDE: Så nær var Steffen Iversen et spillemål (scoret ett på straffe) i går. Han ser fram til å spille med Tore André Flo. Foto: Bjørn Langsem
UREDDE: Så nær var Steffen Iversen et spillemål (scoret ett på straffe) i går. Han ser fram til å spille med Tore André Flo. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Vålerenga skal spille tretten tippeligarunder, mesterligakvalifisering og i beste fall tre cupkamper til. Tippeligakonkurrenten Start kan konsentrere seg utelukkende om serieavslutninga.

Iversen fortsetter

Steffen Iversens kontrakt går ut denne sesongen, og overgangsryktene har florert den siste måneden. Trønderen sjøl har ingen planer om å spille andre steder.

-  Jeg har ikke hørt noen ting og satser på å spille i Vålerenga ut sesongen, sier Iversen. Han gleder seg til å spille med Flo.

-  Vi er begge gode i lufta, og dette betyr bare enda mer trykk framover på banen. Det er der vi har størst behov for erstattere, og jeg ser ikke på Tore André som noen trussel mot min plass på laget, sier Iversen.

Skal hjelpe unggutta

VIF-trener Kjetil Rekdal er ikke like sikker på hvor lenge Steffen Iversen blir i klubben.

-  Vi håper sjølsagt Steffen blir ut sesongen, men det er uvisst hvordan det blir. Det viktigste er å gjøre det sportslig bra, så vi selger ikke hvis vi ikke må, sier Rekdal. Han mener gårsdagens spillersignering Tore André Flo er en klassespiller, men den tidligere landslagsspissen fra Stryn har også andre egenskaper enn de rent sportslige.

-  Han har landslagserfaring og rutine, og med det unge laget vi har nå blir det veldig viktig. Christian Grindheim, Ardian Gashi og Daniel Fredheim Holm har veldig godt av å ha en lagkamerat som Tore André, sier Rekdal.

Han er også fornøyd med forsterkningen med tanke på den harde høstsesongen.

-  Skal vi slå Start, er vi nødt til å ha en bredere stall enn dem.