Frykter ikke Rosenborg til tross for ny skuffende kamp

- Vi kommer til å holde stø kurs, sier Tor Ole Skullerud.

• Molde-Stabæk 3-3

MOLDE (Dagbladet): - Vi er skuffa. Vi leder 2-0 og slipper inn tre enkle mål. I starten hadde vi på følelsen at vi skulle vinne. Men jeg syns vi skal ha skryt for at vi kommer tilbake og får ett poeng, sier Moldes Sander Svendsen til Dagbladet.

17-åringen fra Molde scoret to mål på hjemmebane da Stabæk kom på besøk lørdag, akkurat slik han gjorde for under en måned siden.

Det ble likevel ikke noen jubelaften for hjemmelaget 16. mai.

Frykter ikke RBK Molde tapte forrige seriekamp mot Lillestrøm. Laget klarte heller ikke å ta tre poeng mot et sterkt Stabæk-lag lørdag.

- Dere har hatt en varierende start på sesongen - hva er det som ikke fungerer?

- Det er vanskelig å sette fingeren på noe. Det er litt marginer og litt andre ting. Jeg er ikke bekymret. Vi skal komme veldig sterkt fremover. Jeg er sikker på at vi skal få marginene på vår side, sier Svendsen.

Den regjerende serie- og cupmesteren ligger hele åtte poeng bak erkerival Rosenborg på toppen.

- Frykter du at RBK kan bli for sterke?

- Nei. Det er som sagt mange kamper igjen. Vi må bare jobbe med vårt. Alt kan skje. Vi må ha fokus på oss selv og gjøre gode kamper, så satser vi på at det blir bra, sier den unge spissen.

Vil ikke endre noe - Det er blandede følelser etter en slik kamp. Vi var gode veldig lenge, men så snudde jo kampen. Og så jobbet vi oss inn igjen. Vi ble glad for det, men totalt sett sitter jeg med en følelse av at vi skulle ha vunnet kampen og at vi hadde fortjent det, sier Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Stabæk på sin side har hatt en råsterk start på årets sesong. Laget hadde før kampen holdt nullen i hele seks kamper på rad.

TOMÅLSSCORER: Moldes Sander Svendsen (t.h.) feirer 2-0 i eliteseriekampen mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion. Den unge spissen har scoret fire mål i årets Tippeliga.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TOMÅLSSCORER: Moldes Sander Svendsen (t.h.) feirer 2-0 i eliteseriekampen mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion. Den unge spissen har scoret fire mål i årets Tippeliga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Bæringene står nå med sju strake kamper uten tap og 2.-plass bak Rosenborg.

Mot Molde snudde laget 2-0 til 2-3-ledelse, helt til tidligere Stabæk-spiller Ola Kamara utliknet fire minutter før full tid.

Like etter at Stabæks Adama Diomandé hadde sendt laget i føringen, var spissen også nære ved å score hat trick og 2-4 da han nikket ballen i stolpen.

- Var dere heldige som unngikk tap?

- Ja, fordi de har en stor mulighet til å sette 4-2. Men det er også andre situasjoner i kampen. Vi kunne ha ladet både med to eller tre før pause, men gjorde det ikke. Vi kunne hatt null poeng med oss herifra, og vi kunne hatt tre poeng med oss herifra, sier Skullerud.

Molde-treneren var skuffet av poengdeling, men forteller at laget ikke kommer til å gjøre store endringer for å få skuta på rett kjøl.

- Vi evaluerer hver kamp vi spiller. Det er gode ting og mindre gode ting. Men vi endrer ikke stort. Vi kommer til å holde stø kurs, sier han.