- Frykter ingen

Roar Ljøkelsøy er godt fornøyd med tredjeplassen i gårsdagens renn. Nå gleder han seg til VM.

Etter første omgang lå Ljøkelsøy på en skuffende 11.-plass. Derfor er han godt fornøyd med å ha hoppet seg opp åtte plasser.

- Jeg er veldig fornøyd med tredjeplassen. Førstehoppet var ikke bra, men jeg forsto hva jeg måtte rette på, sier Roar Ljøkelsøy til Dagbladet.

Han er imponert over finske Janne Ahonen, som vant i går. Men frykter ham ikke under VM i skiflyging i Planica neste helg.

- Klart det går an å slå Ahonen, selv om det ikke er lett. Jeg frykter ingen i VM, sier Ljøkelsøy.

Ahonen leder verdenscupen og vant gårsdagens hopprenn. Det passer de norske bra før VM i skiflyging neste uke.

- Det er ikke bare å bestille pallplasseringer i dette gamet. Derfor må vi være fornøyd, selv om vi ikke er i taket. Hadde dette vært for et år siden, ville vi hatt tennene i tapeten i jubel, sier hoppsjef Jan-Erik Aalbu til NTB. Han gleder seg veldig til skiflyging i Planica.

- Med tanke på regien foran det mesterskapet, var dette perfekt. Nå føler jeg at Ahonen er en naturlig favoritt. Men vi er ikke noe mindre optimistiske.

Tommy Ingebrigtsen lå på andreplass etter førstehoppet, men falt ned til niende.I dag hopper nordmennene lagkonkurranse i Willingen.

PÅ PALLEN: Etter en skuffende 11.-plass etter første omgang, hoppet Roar Ljøkelsøy seg opp til tredjeplass. - Det går an å slå Janne Ahonen. Jeg håper på det i VM, sier Ljøkelsøy.