Frykter liknende scener før gigantkampen

Det gikk hardt for seg da Manchester City gjestet Liverpool i Champions League med buss. Nå frykter City at det vil skje igjen.

FLASKEKASTING: Manchester Citys spillerbuss ble angrepet av Liverpool-fans i 2018 og ble så hardt rammet at den ikke kunne brukes på vei hjem. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix
FLASKEKASTING: Manchester Citys spillerbuss ble angrepet av Liverpool-fans i 2018 og ble så hardt rammet at den ikke kunne brukes på vei hjem. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Under Champions League-kampen mellom Liverpool og Manchester City tilbake i 2018 skjedde det noen stygge scener i opptakten til oppgjøret.

En gruppe Liverpool-tilhengere angrep Manchester City-bussen før kampen på Anfield. Det ble kastet flere gjenstander, deriblant flasker, samt brukt røykbomber og fyrverkeri for å ryste det tilreisende laget.

Kjøretøyet ble så ødelagt at Manchester-laget måtte finne seg en ny buss til hjemturen etter kampen. To politimenn skal også ha blitt skadet, mens ingen spillere pådro seg skader.

Ikke bekymret

Nå frykter Manchester City-ledelsen at vi kan få liknende scener igjen. City-manager Pep Guardiola er derimot ikke bekymret.

- Nei, forhåpentligvis vil det ikke skje igjen. Politiet visste om det før Champions League-kampen, men gjorde ikke noe med det. Jeg vet ikke hva de kommer til å gjøre, men forhåpentligvis vil det bli en fantastisk kamp på Anfield. Det er det vi ønsker. Forhåpentligvis skjer ikke det samme som for to år siden, sier Guardiola på fredagens pressekonferanse.

- Jeg likte ikke det som skjedde med bussen, men inne på stadion er det bra, sier Guardiola om Liverpool-fansen, som får skryt for atmosfæren inne på Anfield.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.