Frykter liknende scener før gigantkampen

Det gikk hardt for seg da Manchester City gjestet Liverpool i Champions League med buss. Nå frykter City at det vil skje igjen.

FLASKEKASTING: Manchester Citys spillerbuss ble angrepet av Liverpool-fans i 2018 og ble så hardt rammet at den ikke kunne brukes på vei hjem. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix
FLASKEKASTING: Manchester Citys spillerbuss ble angrepet av Liverpool-fans i 2018 og ble så hardt rammet at den ikke kunne brukes på vei hjem. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Under Champions League-kampen mellom Liverpool og Manchester City tilbake i 2018 skjedde det noen stygge scener i opptakten til oppgjøret.

En gruppe Liverpool-tilhengere angrep Manchester City-bussen før kampen på Anfield. Det ble kastet flere gjenstander, deriblant flasker, samt brukt røykbomber og fyrverkeri for å ryste det tilreisende laget.

Kjøretøyet ble så ødelagt at Manchester-laget måtte finne seg en ny buss til hjemturen etter kampen. To politimenn skal også ha blitt skadet, mens ingen spillere pådro seg skader.

Ikke bekymret

Nå frykter Manchester City-ledelsen at vi kan få liknende scener igjen. City-manager Pep Guardiola er derimot ikke bekymret.

- Nei, forhåpentligvis vil det ikke skje igjen. Politiet visste om det før Champions League-kampen, men gjorde ikke noe med det. Jeg vet ikke hva de kommer til å gjøre, men forhåpentligvis vil det bli en fantastisk kamp på Anfield. Det er det vi ønsker. Forhåpentligvis skjer ikke det samme som for to år siden, sier Guardiola på fredagens pressekonferanse.

- Jeg likte ikke det som skjedde med bussen, men inne på stadion er det bra, sier Guardiola om Liverpool-fansen, som får skryt for atmosfæren inne på Anfield.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer