Frykter luftangrep fra Viking

Eidur Gudjohnson regner med farlige dødballer fra Viking i London i kveld. Dagbladet.no sin tippeekspert Jon Sagbakken tror på mulig norsk slakt.

Klikk her og følg Viking mot Chelsea og Stabæk mot Anderlecht fra kl. 20.30 i kveld!

Til Dagbladet sier Viking-spiss Erik Nevland at alt under 0-2 på Stamford Bridge i kveld er et godt resultat. Tippeekspert Sagbakken er har liten tro på siddisene.

- Chelsea er i form, og mer stabile enn i forrige sesong. Viking har vært gode i tre kamper i år, alle mot RBK, og blir fort utspilt på Stamford Bridge. Norsk nedtur, og mulig slakt, skriver Sagbakken på

sin oddsspillside i Dagbladet.no

.

Chelsea ble slått ut i 1. runde i Uefacupen mot Hapoel Tel Aviv for et år siden. Året før ble det tap mot sveitsiske St. Gallen.

Superstjernene i Chelsea vil ikke ha enda en flause mot nordmennene.

- Som de fleste skandinaviske lag vil Viking være fysisk sterke og gode på dødballer. Vi må bare konsenterere oss om å spille vårt eget spill, og skape problemer for dem, sier den islandske spissen Eidur Gudjohnsen til nyhetsbyrået PA.

Londonklubben sliter med store skadeproblemer før avspark, og den italienske treneren Claudio Raineri lover at Viking ikke skal undervurderes.

- Min filosofi er at jeg respekterer alle, sier Ranieri til Daily Telegraph.

- Viking er et godt lag, de har det nest beste angrepet i Norge, og det tredje beste forsvaret. De er på fjerdeplass i serien og jeg så de slå Rosenborg 2-0 nylig.

Også Stabæk er i aksjon mot Anderlecht i 1. runde i Uefa-cupen i kveld. Trener Gaute Larsen sier til Dagbladet at han satser maks på å vinne bortekampen i Belgia.

Det har ikke Dagbladet.no-ekspert Sagbakken tro på.

- Stabæk ute av form, og uten Andresen og Flem. Reiser nedover for å begrense tapet. Klar H.

Her følger du både Viking og Stabæk fra kl. 20.30 i kveld!

<B>OPTIMIST:</B> - Alt kan skje, sier Frode Olsen til Rogalands Avis før kveldens kamp mot Chelsea.
<B>UBESEIRET:</B> Gianfranco Zola og Enrique de Lucas har ennå ikke tapt etter seks ligakamper med Chelsea denne sesongen.