- Frykter måltørke

Chelsea har Premier Leagues desidert dyreste angrepsrekke, men har bare ni scoringer på åtte kamper.

Nå frykter manageren langvarig måltørke.

- I den siste perioden har alt gått galt, og det har vært veldig vanskelig å score mål, sier manager Claudio Ranieri til ITV.

- Vi hadde gode sjanser mot Aston Villa (1- 2-tap i Ligacupen), men når ballen ikke vil inn, blir det vanskelig.

- Dårlig periode

Siden kjempekampene mot Newcastle (5- 0) og Lazio (4- 0) i begynnelsen av november, har superlaget fra London bare scoret flere enn ett mål én gang - borte mot Besiktas (2- 0) i Champions League. Heller ikke mot 1.-divisjonslaget Reading i Ligacupen klarte man å score to ganger.

- Dette er veldig rart for oss. Lag har gode og dårlige perioder, dette er en skikkelig dårlig en. Nå er det viktig at laget står sammen, og jobber for å endre trenden. En eller annen gang må vi klare det, sier Ranieri.

Det er blitt stilt store forventninger til spisskvartetten Jimmy Floyd Hasselbaink, Eidur Gudjohnsson, Adrian Mutu og Hernan Crespo. De er til sammen kjøpt inn for 52,6 millioner pund - 624 millioner kroner til dagens kurs.

Trézéguet?

Men de har til sammen bare scoret 19 mål på 16 kamper, og nå ryktes det at Juventus' David Trézéguet skal være på vei. Manchester Uniteds Ruud van Nistelrooy har også vært en kandidat, det samme gjelder Arsenals Thierry Henry, men begge budforsøkene ser ut til å bli resultatløse.

MÅ SCORE: Hernan Crespo.