Frykter Manchester United vil bli som Liverpool på 90-tallet

Paul Scholes mener fem nye spillere må hentes.

REDD:  Etter helgens premieretap mot Swansea hjemme, frykter den tidligere United-helten Paul Scholes for noen magre år på Old Trafford. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES/ NTB SCANPIX.
REDD: Etter helgens premieretap mot Swansea hjemme, frykter den tidligere United-helten Paul Scholes for noen magre år på Old Trafford. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES/ NTB SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Paul Scholes er bare 1,70 meter høy, men regnes som en av de største midtbanespillerne i Manchester Uniteds historie.

Under Sir Alex Ferguson spilte engelskmannen en sentral rolle fra 1993-2011, før han i januar 2012 gjorde comeback. Det varte ut 2012/2013-sesongen, og endte med seriegull.

I sin spalte hos avisen The Independent forteller 39-åringen at han er bekymret for Uniteds framtid.

- Jeg frykter for Manchester United. Jeg er genuint redd for at de vil gå i den samme fella som Liverpool gjorde på 90-tallet.

Fem spillere inn Etter flere suksessrike tiår, stoppet det fullstendig opp for Liverpool på 90-tallet. Siden Premier League ble innført i 1992, har ikke Merseyside-klubben vunnet ligaen.

Etter forrige sesongs skuffende 7. plass i ligaen, og helgens tap i serieåpningen hjemme mot Swansea, er den tidligere landslagsspilleren klar på at dagens United-stall ikke er god nok.

- Hva de trenger? Fem spillere. Fem gode spillere som kan gjøre det lille ekstra. La det være klart: Jeg er lei å kritisere klubben som har gitt meg et liv som fotballspiller, men United trenger å se seg selv i speilet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer