Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter Marcus Pedersen har røket korsbåndet

Kan gjøre det vanskelig å finne ny klubb.

FRYKTER SKADE: Marcus Pedersen måtte forlate banen under treningskampen mot Fyllingsdalen, med det Brann frykter er korsbåndskade. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FRYKTER SKADE: Marcus Pedersen måtte forlate banen under treningskampen mot Fyllingsdalen, med det Brann frykter er korsbåndskade. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): Under en treningskamp mot Fyllingen fredag, skadet Marcus Pedersen seg etter at han taklet Jakob Glesnes.

Branns lege frykter at det kan være korsbåndet som har røket. Om et par dager vil 24-åringen få svar etter MR-undersøkelsen.

- Vi venter på en beskrivelse fra radiologen på Betanien, vi får ikke svar før om et par dager. Men det er riktig at vi er redd for at bakre korsbånd er røket, sier ranns medisinske ansvarlige Knut Fjeldsgaard til Bergens Tidende.

Fjeldsgaard spår en opptreningstid på to til tre måneder om MR-undersøkelsen viser at det er det bakre korsbåndet som har røket.

Bergens Tidende spår at det kan bli vanskelig for Pedersen å komme seg bort fra Brann om korsbåndet har røket. Avisa mener det blir vanskelig for klubben å få solgt en skadet spiller for den summen de ønsker, i tillegg til å finne en klubb som kan innfri 24-åringens lønnskrav.

BT har også skrevet en guide for Marcusen under tittelen «Dette er Pedersens fluktruter fra Brann», hvor de følger opp det de tidligere har skrevet; at Brann-spilleren skal være ønsket i Kina.

Pedersen kom til Bergen i august for å redde Brann fra nedrykk - noe verken han eller de andre Brann-spillerne greide.

Les også: Pedersen og Barmen utestengt etter barbesøk

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media