Frykter ny skandale

KØBENHAVN (Dagbladet): - Et eller annet sted i Thomas Hansvolls kropp er det noe som forteller ham at han ikke er god nok. Jeg ser for meg at han kan miste hodet igjen, sier Ole Klemetsen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dermed åpner Lukkøye døra for en ny bokseskandale. Samtidig frykter han at det som skjedde i Odense 9. februar, vil gjenta seg i KB-Hallen i kveld. Men Odense-resultatet kjøper han fordi boksing bare handler om å vinne. Med alle midler.

- Begynner det å utarte, må ringdommeren være like voksen som sist, sier Lukkøye. - Han må se at vi her har å gjøre med en kar som egentlig ikke hører hjemme i ringen. Og jeg sier dette fordi jeg ikke ser at noe kan ha forandret seg i Thomas Hansvolls hode.

- At han gjør det igjen er veldig sannsynlig.

Forberedelser er én ting - reaksjonsmønster noe helt annet. Og sjøl om både Ole Klemetsen og Thomas Hansvoll var myke gutter under innveiinga i går ettermiddag - hvor begge merkelig nok holdt maksimalvekta på grammet (79,38 kg) - blir det krig når gonggongen slår sitt første slag sånn rundt klokka 20.00 i kveld.

- Jeg kommer ikke til å bli med på noe slagsmål, sier Lukkøye. - Jeg er her for å bokse og passe på at Hansvoll ikke treffer meg. Men ja - det spiller ingen rolle hvordan jeg vinner. Bare jeg gjør det.

Da dansk TV skulle lage sine arrangerte bilder som skal vises i minuttene før kampen - de du vet handler om to olme boksere - var det bare Lukkøye som klarte å holde maska. Hansvoll bare lo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer