- Frykter nytt agentmas

- Jeg tror ikke det er mange spillere og agenter som har et så tett forhold som John og meg, sier Per A. Flod. John Carews agent og rådgiver er ikke redd for å «miste» gullgutten til andre agenter. Etter den turbulente overgangssommeren er de to tettere en noen sinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sjøl om storklubbene og agentene sto i kø for sikre seg Carew i sommer, valgte Carew å lytte til de rådene han fikk fra Flod. Rådet var å gå til Rosenborg - og glemme alt det andre.

- Jeg er veldig glad i John, og tror ikke han kommer til å spille meg ut over sidelinja til fordel for en annen agent, sier Flod til Dagbladet.

Verdivalg

Det har han allerede hatt sjansen til. Samme dag som Carew var klar for RBK, prøvde Rune Hauge og Strasbourg å lokke ham til Frankrike med en feit pengesekk. Forsøket ble en fiasko. Rosenborg-overgangen var et verdivalg.

- Rosenborg er bygd på en grunnmur der filosofien, etikken og strategien ligger fast, og det har betydd mye for Johns valg, sier Flod.

- Jeg prøver å bygge Johns karriere på noe av de samme prinsippene som RBK har bygd klubben. Bygge den opp fra grunnen av, ta steg for steg. Dette har vi snakket mye om, og John sjøl har vært veldig bevisst på dette.

Flod tror Carew har vokst mye på all motgangen han hadde i sommer, men er overrasket over at suksessen i RBK har kommet så fort.

Flod har allerede har fått flere henvendelser fra storklubber i Europa som har merkert seg Carews framgang.

Skjermes av Nils

- Jeg frykter et nytt agentmas, men tror at John vil bli nødvendig skjermet av Nils Arne Eggen. John gikk ikke til RBK for å forsvinne med en gang, men for å være der i minst to år.

Men, med John tør jeg nesten bare å se framover ett år av gangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer