Frykter nytt brudd for Arsenal-talent

- Enorm nedtur, sier Wenger.

FIKK ØDELAGT FORRIGE SESONG AV SKADE: Nå har stortalentet Kieran Gibbs trolig igjen blitt rammet av metatarsal-forbannelsen. Her i duell med Kyle Naughton i gårsdagens kamp mot Tottenham. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
FIKK ØDELAGT FORRIGE SESONG AV SKADE: Nå har stortalentet Kieran Gibbs trolig igjen blitt rammet av metatarsal-forbannelsen. Her i duell med Kyle Naughton i gårsdagens kamp mot Tottenham. Foto: AP Photo/Kirsty WigglesworthVis mer

||| (Dagbladet): Mange tror Kieran Gibbs blir mannen som i løpet av de neste årene erstatter Ashley Cole på det engelske landslaget.

I gårsdagens ligacupmøte med Tottenham vartet 20-åringen opp med bunnsolid backspill, og hadde ingen problemer med Aaron Lennon da lynvingen entret banen etter pause.

Drøye 10 minutter inn i ekstraomgangene hinket han imidlertid av banen med skade. Etter kampen røpet Arsenal-manager Arsene Wenger at det trolig dreier som om et nytt brudd i foten for Gibbs.

- Det er et metatarsalbrudd igjen, det er like ved siden av det han har brukket før, sier franskmannen ifølge BBC.

Forrige gang Gibbs ble rammet av den type skade var i november i fjor. Da spilte han ikke igjen resten av sesongen.

Derfor er det ikke rart at et eventuelt brudd går hardt inn på både Wenger og hovedpersonen selv, 4-1-seieren mot erkerivalen til tross.

- Vi håper vi får gode nyheter onsdag morgen, for et brudd vil være en enorm nedtur for oss, sier Wenger.

Gibbs fikk for øvrig sin A-landslagsdebut mot Ungarn i forrige måned.