- Frykter Ronaldo vinner Gullballen

Men flere stjerner håper på Neuer

RØRENDE: Ronaldo klarte ikke å holde tårene tilbake da han vant Gullballen i fjor. Foto:  AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix
RØRENDE: Ronaldo klarte ikke å holde tårene tilbake da han vant Gullballen i fjor. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen skal igjen fotballens fineste samles for å hedre sine egne i sveitsiske Zürich. Med den mest prestisjefylte prisen, Ballon d'Or, som kveldens høydepunkt.

De tre nominerte til tittelen verdens beste spiller er Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Manuel Neuer - og de fleste tror førstnevnte vil stikke av med prisen for andre gang på to år.

Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge er blant dem.

- Hvis du ser på hva ekspertene har uttalt de siste dagen, så ser det ut til å være en bred enighet om at Cristiano Ronaldo vil vinne den. Og, hvis jeg er ærlig med meg selv, så frykter jeg det vil skje, sier Rummenigge ifølge spanske Marca.

Aldri skjedd Det har aldri tidligere skjedd at en keeper har vunnet prisen. Hovedpersonen selv uttalte i november i fjor at han ikke kunne konkurrere med en spiller som Cristiano Ronaldo.

- Jeg er en idrettsmann, ikke en ambassadør for et merke, bortsett fra å være Adidas' første keeper. Jeg er ikke en fyr som poserer i underbuksa. Jeg liker ikke den røde løperen. Jeg foretrekker den grønne matta. Jeg føler meg bedre på banen og prøve å bli så god som mulig, uttalte Neuer til Kicker, gjengitt av Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.