REDD FOR RYGGEN: Dinara Safina fra Russland sliter med ryggproblemer, og frykter det verste. Her fra da hun måtte gi seg på grunn av skaden i Australian Open i januar.Foto: SCANPIX/EPA/MARTIN PHILBEY
REDD FOR RYGGEN: Dinara Safina fra Russland sliter med ryggproblemer, og frykter det verste. Her fra da hun måtte gi seg på grunn av skaden i Australian Open i januar.Foto: SCANPIX/EPA/MARTIN PHILBEYVis mer

Frykter ryggskade kan ende karrieren

Tidligere verdensener Dinara Safina (24).

|||

Dinara Safina, den tidligere russiske verdenseneren i tennis for kvinner, frykter en ryggskade kan bety slutten på karrieren.

24-åringen har ikke vært på banen siden januar på grunn av problemene med ryggen. Hun måtte trekke seg etter fjerde runde i Australian Open på grunn av de fryktelige ryggsmertene hun kjente.

- Jeg har fått intensiv behandling siden ryggskaden oppsto i januar, og jeg føler meg fin akkurat nå, men jeg har med meg fysioterapeut hit til Stuttgart, for det gjelder å være påpasselig.

- Den skaden jeg sliter med er den verst tenkelige for en tennisspiller, og jeg frykter for karrieren dersom skaden skulle komme tilbake igjen.

Dinara Safina var tapende finalist i Stuttgart-turneringen i fjor.

(NTB)