Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter Saviola

Sami Hyypiä er bekymret foran Liverpools møte med Monaco.

- Vi må holde øynene på Javier Saviola. Jeg husker ham fra vi møtte Barcelona. Han var rask og elegant. En spiller som kan gå på løp fra midtbanen og en veldig god spiller. Forhåpentligvis slipper han ikke til foran mål, det skal vi sørge for, sier Hyypiä.

Saviola måtte stå over det omvendte møtet tidligere i høst på grunn av suspensjon. Denne gang må Monaco klare seg uten Julien Rodriguez og Lucas Bernardi, mens Liverpool er uten trioen Djibril Cissé, Antonio Nuñez og Milan Baros.

En som imidlertid er med for Liverpool er Steven Gerrard. Kapteinen starter trolig sin første kamp etter bruddet i foten som han pådro seg mot Manchester United. Gerrard var innbytter da Liverpool tapte 0-2 for Middlesbrough i helgen.

- Jeg er fornøyd med hans form, han er klar til å starte kamper nå. Steven er veldig viktig for oss. Hans inntreden styrker lagmoralen og mentaliteten. Når han spiller tenker motstanderne at de må være forsiktige fordi Gerrard spiller, sier manager Rafael Benitez til klubbens nettsted.

©NTB

FRYKTINNGYTENDE: Javier Saviol.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media