Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter United-supportere midt blant Blackburn-fansen

Blackburn-tilhengere skal ha lagt ut billettene sine for salg.

SIKKERHETEN I FARE: Manchester United kan sikre ligagullet på Ewood Park i Blackburn. Hjemmefans skal ha forsøkt å selge sesongbillettene sine til United-fans. Det kan skape en farlig situasjon på tribunene. Her Paul Scholes og Morten Gamst Pedersen fra tilsvarende oppgjør i april i fjor. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix
SIKKERHETEN I FARE: Manchester United kan sikre ligagullet på Ewood Park i Blackburn. Hjemmefans skal ha forsøkt å selge sesongbillettene sine til United-fans. Det kan skape en farlig situasjon på tribunene. Her Paul Scholes og Morten Gamst Pedersen fra tilsvarende oppgjør i april i fjor. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix Vis mer

Blackburn advarer sine egne tilhengere mot å selge sine sesongbilletter til Manchester United-tilhengere foran helgens kamp på Ewood Park.

Med ett poeng vil United ta sitt 19. engelske seriemesterskap. Morten Gamst Pedersens klubb trenger sårt poeng for å unngå nedrykk.

Blackburn er bekymret på grunn av sikkerhetsaspektet. Flere tilhengere i røde drakter kan skape problemer, hvis de havner midt blant hjemmelagets tilhengere.

- Rapportene om at noen Blackburn-tilhengere skal ha lagt ut sine sesongbilletter for salg til United-supportere har skapt harme i Blackburn-ledelsen, heter det på Rovers' hjemmeside.

- Klubbens arrangementsansvarlige - med full støtte fra Lancashire-politiet - sier at de vil gjøre alt for å hindre at dette skjer, og at de som har solgt sine billetter, må regne med en kraftig reaksjon.

- Dette er et forstyrrende element, og ikke minst en kriminell handling, og en situasjon vi helt klart kan unnvære. Vi overvåker det hele nøye. Hvis det blir nødvendig kan vi nekte folk med sesongbilletter adgang, sier Blackburn-direktør Tom Finn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media