Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter verken Hoseth eller Molde

André Hanssen tror hverken Molde eller lagets superstjerne Magne Hoseth kan stanse Glimt.

De bunntippede viste langfinger'n til ekspertene ved å slå fjorårets bronsevinner Lyn for fem dager siden. I kveld kommer regjerende sølvvinner til Aspmyra. André Hanssen, en av målscorerne mot Lyn, tror ikke Molde blir verre for Glimt:

- Rosenborg er suverent best. Etter dem kommer det mange som kan ta medalje. Molde er blant de bedre. Men de viste mot Odd at de ikke er gode borte. Vi har sjansen til å ta dem, mener Glimts midtbanetalent, som hverken vektlegger Moldes 4-0 triumf over Lillestrøm eller frykter Magne Hoseth:

- Han er en bra spiller, men vi tar ingen forholdsregler overfor ham.

André Hanssen utgjør én fjerdedel av Glimts presumptivt beste lagdel - midtbanen. Gultrøyene har lagt om fra 4-3-3 til en slags 4-4-2, der han sjøl og Runar Berg utgjør flankene. Olav Raastad er defensivt anker, mens Christian Berg utgjør bindeleddet mellom midtbane og angrep. Neppe tilfeldig at Hanssen og Christian Berg scoret to av målene mot Lyn, mens Runar Berg var banens beste:

- Midtbanen vår er bra, mener Andre Hanssen.

TROR PÅ NY JUBEL: André Hanssen tror på ny Glimt-jubel etter kveldens kamp mot Molde. Her feirer han målet mot Lyn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media