Frykter VM-turen ryker

Når Manchester U og Liverpool avslutter ligaen i morgen svetter også spillerne i Manager 2002. De kjemper om en tur til VM i Japan.

Eddie Kroknes og hans Turbo United leder Manager 2002 før siste og avgjørende runde i morgen.

- Jeg gjør nok ikke det etter lørdag, sier Kroknes pessimistisk.

Det er ikke bare favorittlaget Manchester Uniteds titteltap denne uka som ligger grunn til den generelle pessimismen. Kroknes har nemlig regnet litt på mulighetene sine før siste runde i Manager 2002.

Det handler om hva som er den svakeste tellende runden til konkurrentene, som kan strykes ettersom bare de 22 beste runderesultatene gjelder.

- Han som ligger på andreplass, to poeng bak meg, har en runde på 76 poeng han han kan stryke. Min svakeste tellende er på 86 poeng, forklarer Kroknes.

Eddie Kroknes er en av flere i internligaen i selskapet Skretting AS som har hevdet seg sterkt i toppen i årets Manager 2002.

- Internligaen var drivkraften i starten, men ettersom det har gått så bra totalt, har det blitt viktig også. Men i det siste har det gått dårlig, så nå håper jeg bare å redde tredjeplassen. Men jeg frykter den plassen som det absolutt ikke burde bli.

- Den grusomme fjerdeplassen?

- Ja, nettopp!

Kroknes nekter å innrømme at han er en kandidat til å vinne VM-turen, men kanskje forsøker han bare å dempe forventningspresset.

- Er dette bare typisk rutinert manager-snakk?

- He-he, det kan kanskje virke sånn. Det hadde ikke vært dumt med en VM-tur, innrømmer Kroknes.

Kroknes vil ikke røpe noe om valgene av spillere før sluttrunden. Han mener imidlertid at det er grunn til å tro at topplagene Arsenal, Manchester United og Liverpool vinner sine hjemmekamper i siste runde.

- Men de har jo dyre spillere?

- Ja, men jeg har god råd. Det taler jo heller ikke til min fordel om det ender likt på poeng, sukker Kroknes resignert.

Her er stillingen før siste runde i Manager 2002.

Seinere i dag får du siste nytt om lagene før morgendagens Premier League-runde her på Dagbladet.no.

<B>LIGAVINNER:</B> Patrick Vieira ble ligamester onsdag. I morgen blir det avgjort hvem som vinner Manager 2002.