Fryktet dommerne ville avgjøre

Norge vant tross argentinsk rot.

BRONSEJUBEL: Katrine Lunde Haraldsen jubler over bronsemedaljen, men hun var ikke spesielt fornøyd med de argentinske kamplederne.
BRONSEJUBEL: Katrine Lunde Haraldsen jubler over bronsemedaljen, men hun var ikke spesielt fornøyd med de argentinske kamplederne. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||NANJING (Dagbladet): Spania - Norge 26-31. De norske jentene hadde egentlig full kontroll på spanjolene i bronsefinalen i dag.

Men det kunne gått gærent.

Ti minutter før slutt ble ledelsen skrumpet inn til tre mål, og da gikk mye mot Norge - spesielt en del dommeravgjørelser.

- Jeg vil egentlig ikke si så mye om dem, annet enn at jeg er glad de ikke avgjør kampen, sier Katrine Lunde Haraldsen til Dagbladet.

ForbannetHun ble kraftig irritert da de argentinske kamplederne ga spanjolene en straffe to minutter inn i andreomgangen. Hun brølte noen gloser mot dem, og de svarte med to fingre i været.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson var også forbannet på sidelinja, for han mener at dette ikke var en bronsefinale verdig.

- Jeg mener at vi i alle VM må ta høyde for nye lag og så må jo også dommere fra nye nasjoner få prøve seg, sier Hergeirsson diplomatisk til Dagbladet.

- Synes du det er rart at de setter opp argentinske dommere i en VM-bronsefinale?

- De må ha hatt et godt mesterskap tidligere, siden de ble fikk dømme denne kampen. Dømmingen var svært ujevn, men vi klarer å ikke henge oss for mye opp i det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer