I FORM: Adama Diomande gir her en klem til lagkamerat Yassine El Ghanassy. Lørdag venter toppkamp mot Molde for Stabæk-gutta.
I FORM: Adama Diomande gir her en klem til lagkamerat Yassine El Ghanassy. Lørdag venter toppkamp mot Molde for Stabæk-gutta.Vis mer

Fryktløs Stabæk-spiss advarer Molde-stjernene

- Må passe seg for oss.

NADDERUD STADION (Dagbladet): Etter å ha scoret mål nummer tre, fire og fem for sesongen i 4-0-seieren over Sandefjord, advarer Stabæks formspiss Adama Diomande Norges regjerende seriemester.

- Molde må passe seg for oss. Det er ikke bare vi som på passe oss for dem. Vi skal ikke gi dem for mye respekt, sier Diomande til Dagbladet og bekrefter at han vil ødelegge romsdalingenes planlagte 16. mai-fest lørdag.

Fryktløse etter tabelltopp Til det oppgjøret kommer Stabæk-gutta stinne av selvtillit, etter å ha vunnet seks kamper på rad - uten å slippe inn mål i noen av dem. For Molde er situasjonen annerledes. Mens Diomande og lagkameratene topper tabellen sammen med Rosenborg, ligger romsdalingene hele seks poeng bak etter å ha tapt for Lillestrøm onsdag kveld.

- Det kommer til å bli en bra kamp mellom oss. Det blir en veldig tøff batalje, tror Diomande.

Men verken han eller Ernest Asante, som har scoret i fem kamper på rad, er redde for å møte Molde på Aker Stadion.

- Vi er klare for hvem som helst. Det blir en bra match, hvor vi vil spille vårt spill, sier Asante til Dagbladet.

I tetstrid Selv om Stabæk har tatt 19 av 24 mulige poeng vil trener Bob Bradley ikke snakke om en mulig medaljekamp denne sesongen. Han vil kun prate om de åtte kampene som allerede er spilt.

- Og de har vært bra. Det er udiskutabelt. Vi har både forbedret og utviklet oss, men det er når vi spiller mot de beste lagene man ser hvor mye bedre vi har blitt.

- Hvis jeg ikke tar feil spiller vi mot Molde 16. mai og Rosenborg på hjemmebane 25. mai. I løpet av de to kampene vil vi finne ut mye, sier Bradley til Dagbladet.

- Var 4-0-seieren over Sandefjord årets beste kamp? 

- Man kan ikke bedømme hva som er den beste kampen etter oppgjør som dette. Det føles veldig bra, ikke misforstå, men de beste lagene bedømmer seg selv etter de vanskeligste kampene. Vi vet mer etter oppgjørene mot Molde og Rosenborg, sier byggmester Bob Bradley.

SUKSESSTRENER: Bob Bradley har gjort Stabæk til et topplag.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SUKSESSTRENER: Bob Bradley har gjort Stabæk til et topplag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer