Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fryst ut av Moyes - på vei inn i varmen hos Solskjær

Engelske medier hevder Zaha har gjennomført den medisinske testen.

 LÅNES SNART UT:   Engelske medier mener Wilfried Zaha (21) trolig blir lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: AFP PHOTO / Saeed KHAN / NTB Scanpix
LÅNES SNART UT: Engelske medier mener Wilfried Zaha (21) trolig blir lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: AFP PHOTO / Saeed KHAN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Wilfried Zaha (21) blir trolig snart lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.

Onsdag skriver flere engelske medier at United-spilleren har vært på medisink test, og det bare er små detaljer som gjenstår før han er klar for den walisiske klubben.

Manchester Evening Standard skriver at David Moyes trolig ikke vil tillate at 21-åringen spiller i neste ukes oppgjør mellom United og Cardiff, men at han kan være klar til spill for Solskjærs klubb til Norwich-kampen 1. februar.

Zaha skrev under for Manchester United for et år siden, men ble på utlån i Crystal Palace til i sommer. Etter overgangen har han knapt vært brukt av David Moyes.

Kantspilleren har bare fått 167 minutter for United denne sesongen, hovedsakelig i ligacupen.

21-åringen har vært linket til Solskjærs klubb en stund, og redaktør i United.no, Dag Langerød, mener det er et klokt steg for Zaha.

- Alle som følger engelsk fotball vet hva Zaha kan gjøre på sitt beste. Teknikken tilsier at han kan lykkes og det kan absolutt være forløsende med et opphold i Cardiff. Der kan han i alle fall få spilletid, sa United-redaktøren til Dagbladet i forrige uke.

Allerede i oktober innrømmet Moyes at det var et alternativ å låne ut 130 millioners-kjøpet.

- Hvis han ikke har fått mer spilletid innen januar, vil vi vurdere å leie ham ut, sa manager Moyes den gang.

Ole Gunnar Solskjær har allerede sikret seg Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli i overgangsvinduet.

Hele Norges coronakart