Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fugla flyr til topps og United vinner igjen

Oddsekspertens dom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): LSK går til topps på tabellen med seier og tre poeng på Ullevaal i kveld. Oddsekspert Jon Einar Birkevold setter en knapp B på sine spill- og vinnsider på Dagbladet.no.

Lyns manglende tilskuerstøtte og skadetvil rundt Chinedu Ogbukes oppgis som litt av bakgrunnen for tipset.

- Edu er usikker, og om han ikke spiller synker vertenes sjanser mye. Gjestene ut av cupen mot Start, men fuglene flyr til topps med seier i denne, skriver Birkveld i sin daglige spalte.

Også i England spilles det fotball i kveld, med blant annet seks kamper i Premier League. Oddseksperten tror ikke på noen United-smell borte mot Thomas Myhres klubb, selv om både Paul Scholes og Wayne Rooney er suspendert.

- United har vunnet ti av de 12 siste kampene mot Charlton, og står bokført med fem strake seire på The Valley.

Birkevold stoler også på Chelsea, selv om laget tapte 3-0 mot Middlesbrough i samme kamp til lik odds i fjorårssesongen.

35 kamper på oddskupongen: Les alle tipsene på Dagbladet.no!

VINNER UTEN ROONEY: Dagbladet.nos oddsekspert tror Manchester United klarer seg godt uten suspenderte Wayne Rooney og Paul Scholes i kveld. Foto: Scanpix/Epa
VINNER UTEN ROONEY: Dagbladet.nos oddsekspert tror Manchester United klarer seg godt uten suspenderte Wayne Rooney og Paul Scholes i kveld. Foto: Scanpix/Epa Vis mer