Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fuglestad kranglet med Benny

Benny Lennartsson bekrefter at han kranglet med Erik Fuglestad på trening før Sogndal-kampen.

- Det stemmer at vi hadde ulike oppfatninger om en sak. Jeg fortalte ham min mening, mens han fortalte sin. Jeg har ikke vært fornøyd med innsatsen hans i sesongstarten. Han har vært innblandet i for mye defensivt tull, og vi behøvde å prate ut. Jeg mente at han ikke hadde prestert, sier Lennartsson til Stavanger Aftenblad.

Erik Fuglestad svarte med å spille årets beste kamp mot Sogndal.

Den tidligere Norwich-spillerens kontrakt med Viking går ut etter inneværende sesong. Nå har han lagt forhandlingene med Viking på is. Trener Lennartsson vet ikke om det skyldes forholdet mellom ham og Fuglestad.

- Det har jeg ingen anelse om, men det er sant at jeg ikke har sans for spillere som opptrer pinglete i dueller. Da blir jeg veldig irritert, og derfor blir jeg irritert både på Erik Fuglestad og Tom Sanne, sier Lennartsson.

Fuglestad ønsker ikke å kommentere episoden.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling