Fuglestad velger Viking

- Hvis valget står mellom Norwich og Viking, så kommer jeg til å velge Viking, sier Vikings midtbanespiller Erik Fuglestad fem dager før utlånsavtalen med Norwich utløper.

Erik Fuglestad har i løpet av vårsesongen blitt Viking-supporternes nye yndling. Etter at Fuglestad kom tilbake til Viking etter tre år i Norwich har siddisene fått sving på spillet.

- Jeg har slått til, men er ingen redningsmann. Laget består av 11 spillere som må fungere sammen, sier Fuglestad til Rogalands Avis.

25-åringen vi aller helst spille i engelsk Premier League. Fuglestads agent Einar Baardsen jobber ifølge Rogalands Avis med å skaffe en ny klubb for Fuglestad.

Fuglestad scoret en kjempescoring mot Tromsø i forrige serierunde, Fra 25 meter dundret han ballen i nettet fra 25-meter. Storspillet har blitt lagt merke til i Stavanger, men Fuglestad har beina godt plantet på jorda.

- Jeg har spilt like godt for Viking tidligere, men aldri opplevd en slik enorm fokusering rundt min person. Det har rett og slett blitt litt for mye de siste ukene. Heldigvis har jeg evnen til å distansere meg fra det. Og beina vil jeg alltid ha godt plantet på jorden, sier Fuglestad.

(Dagbladet :på nettet)