Fulham-aktuell røpet klubbplaner på Facebook

- Flaut, sier Crystal Palace.

(Dagbladet.no): Etter et par år med Facebook-furore her i landet har vel de fleste fått med seg at privatliv er en skjør vare på det populære nettstedet, og at man skal være veldig forsiktig med hva man velger å gjøre offentlig.


Crystal Palaces spisstalent Ashley-Paul Robinson trenger nok en ekstra påminnelse.

18-åringen presterte nemlig å fortelle om klubbytte-planer og sitt forestående Fulham-prøvespill i en serie statusoppdateringer på Facebook-profilen sin, skriver The Guardian i dag.

Flaut for Palace

Lørdag hadde Robinson følgende melding på London-dialekt til venner og kjente: «Ashley-Paul skal til Fulham på mandag, klarer jeg dette, er jeg på vei dit».

Og søndag fulgte han opp med «Ashley-Paul drar til Bath med Fulham-fingrene krysset».

Men statusfeltet var ikke bare synlig for Robinsons 194 venner, men derimot også alle de 2,7 millioner medlemmene av London-nettverket. Dermed tok det ikke lang tid før ryktene spredte seg til både klubben og fansen.

Crystal Palace synes ikke 18-åringens ærlige nettvaner er spesielt heldige.

LITE HEMMELIGHETSFULL: Crystal Palace liker dårlig at spisstalentet Ashley-Paul Robinson røper sine planer om å forlate klubben på nettstedet Facebook. Foto: Crystal Palace FC/Faksimile Facebook
LITE HEMMELIGHETSFULL: Crystal Palace liker dårlig at spisstalentet Ashley-Paul Robinson røper sine planer om å forlate klubben på nettstedet Facebook. Foto: Crystal Palace FC/Faksimile Facebook Vis mer

- Det er ganske flaut for klubben at fyren forteller til verden at han ser etter en mulighet til å dra fra klubben. Kanskje noen burde lære ham å være litt mer forsiktig med hva han legger ut på nettet, sier en kilde fra Selhurst Park til Guardian.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ler av tabben

Ashley-Paul Robinson fikk sin debut for Championship-klubben denne sesongen, men har vært i Crystal Palace siden han var 14 år.


- Vi føler det er på tide at han ser etter et annet sted å fortsette karrieren, sa Palace-manager Neil Warnock nylig, men det er altså først på Facebook det ble klart at Brede Hangeland og Erik Nevlands Fulham kunne bli neste stopp for 18-åringen.

Selv virker det som om Robinson tar det hele med stor ro, og kanskje ikke har tatt så mye lærdom heller.


Mandag kunne man derimot lese følgende status-melding på profilen hans:

«Ashley-Paul has been very naughty lol!»

Fulham-aktuell røpet klubbplaner på Facebook
NEPPE FORNØYD: Crystal Palace-manager Neil Warnock spår at Robinsons tid i klubben går mot slutten. Bildet er tatt da Warnock var manager i Sheffield United.