Fulham åpner for å selge Hangeland

- Kan ikke si noe om dette nå, sier Rune Hauge.

POPULÆR FORSVARSMUR: Brede Hangeland stopper Newcastles Mark Viduka. Nordmannen er ettertraktet på overgangsmarkedet, og Fulham-manager Roy Hodgson innser nå at det kan bli vanskelig å holde på ham dersom det kommer tilbud han ikke kan si nei til. Foto: SCANPIX/AP/Scott Heppell
POPULÆR FORSVARSMUR: Brede Hangeland stopper Newcastles Mark Viduka. Nordmannen er ettertraktet på overgangsmarkedet, og Fulham-manager Roy Hodgson innser nå at det kan bli vanskelig å holde på ham dersom det kommer tilbud han ikke kan si nei til. Foto: SCANPIX/AP/Scott Heppell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fulham-manager Roy Hodgson åpner nå for at han kan bli nødt til å selge ettertraktede Brede Hangeland dersom en storklubb kommer med et for fristende tilbud.

Hodgson innser at ingen spillere kan holdes i klubben for alltid, og sammenlikner Hangelands situasjon med John Terrys i Chelsea, eller Cristiano Ronaldos i Manchester United.

- Du kan godt si det likner. Du kan også sammenlikne med (Joleon) Lescott i Everton, sier Roy Hodgson ifølge nyhetsbyrået PA.

- Manchester United ønsket ikke å miste Ronaldo men gjorde det, Liverpool ønsket ikke å miste Alonso. Det kommer en tid uansett om du er Fulham, Manchester United eller Chelsea, når du må stikke fingeren i jorda og ta situasjonen inn over deg. Det irriterer meg når fans sier at det er «latterlig å la ham gå», for du er nødt til å kjenne alle fakta før du kan si noe sånt, sier Hodgson.

Hemmelighetsfull HaugeLandslagskapteinen har blitt koblet til flere engelske storklubber etter sin strålende fjorårssesong i Premier League.

Nordmannen er for tiden i kontraktsforhandlinger med Fulham, men Hangelands agent Rune Hauge er svært ordknapp når han blir spurt om stopperen kan være på vei vekk fra Craven Cottage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer